Transkrip wawancara bersama Professor Madya Dr. Norlida Hanim Mohd Salleh Dekan School of Economic (UKM) Universiti Kebangsaan Malaysia / Nurfaezah Hanis Halim and Nur Athirah Abdullah - Halim, Nurfaezah Hanis; Abdullah, Nur Athirah (Perpustakaan Tengku Anis, 2014)
Temubual ini adalah antara responden tokoh akademik Prof. Madya Dr Norlida Hanim Binti Mohd Salleh iaitu Dekan Fakulti Sekolah Ekonomi Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) bersama dua orang pelajar UiTM yang ditugaskan untuk menemuramah tokoh bagi memenuhi sukatan pelajaran IMR604 Oral Documentation. Tokoh ini dipilih berdasarkan pencapaian beliau dalam bidang penulisan, penerbitan, penyelidikan serta pendidikan. Prof. Madya Dr Norlida Hanim Binti Mohd Salleh telah lama berkecimpung dalam bidang ekonomi dan pendidikan, serta telah menerbitkan beberapa risalah jurnal hasil penulisan beliau sendiri. Segala pengalaman, ilmu dan pandangan beliau terhadap bidang ekonomi terhadap Negara Malaysia telah dikongsi dan telah diperbualkan dalam konteks semasa.