Transkrip wawancara bersama Ahmad Idham bin Ahmad Nadzzri pelakon, pengarah dan penerbit / Normah Mat Kassim, Norshuhada Mukhtar and Nurhidayah Mat Yasin - Mat Kassim, Normah Mat Kassim; Mukhtar, Norshuhada; Mat Yasin, Nurhidayah (Perpustakaan Tengku Anis, 2014)
Temubual ini adalah antara Normah Binti Mat Kassim, Norshuhada Binti Mukhtar dan Nurhidayah Binti Mat Yasin bersama Tuan Ahmad Idham Bin Ahmad Nadzzri. Beliau adalah seorang pelakon, pengarah dan penerbit tanah air. Wawancara ini dijalankan di Banana Cafe, Plaza Mont Kiara, Kuala Lumpur pada 29 April 2014 jam 10.30 pagi hingga 11.45 pagi. Wawancara ini menyentuh serba sedikit tentang latar belakang beliau serta pengalaman beliau semasa menjadi artis. Wawancara ini juga berkisarkan tentang penglibatan beliau sebagai seorang pelakon, penerbit dan pengarah yang berjaya dalam industri seni tanah air ini. Selain itu beberapa pendapat beliau mengenai industri seni pada masa kini dan perancangan beliau dalam mengembangkan industry seni tempatan ke luar negara.