Konvensyen KIK peringkat UiTM 2022 / Nurul Akla Ahmad Khalil - Ahmad Khalil, Nurul Akla (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2022)
Penganjuran konvensyen KIK adalah sebagai suatu usaha berterusan bagi membentuk danmembudayakan seluruh warga UiTM dalam mempelbagaikan dimensi inovasi staf UiTM. Ia bukan sahajamencakupi prosedur kerja, tetapi juga berinovasi dalam cara berfikir dan bertindak supaya terus relevandan selari dengan keperluan perkhidmatan dan amalan kerja semasa setiap bahagian di dalam UiTM.