Satu perjalanan / Muriatul Khusmah Musa - Musa, Muriatul Khusmah (Academy of Language Studies, 2023)
Perjalanan ini tidak tahu bila noktahnya Kaki terus melangkah walau ada waktu terasa tidak pasti Jiwa ada waktunya menyoal diri sendiri penuh keraguan Adakah aku bersedia dengan bekalan