Syabas dan tahniah Perpustakaan Tengku Anis / Perpustakaan Tengku Anis - UiTM Kelantan, Perpustakaan Tengku Anis (Perpustakaan Tengku Anis, 2022)
Universiti Teknologi MARA Cawangan Kelantan (UiTMCK) telah menganjurkan Pertandingan Bulan Kemerdekaan dan Hari Malaysia UiTMCK 2022 yang bermula pada 28 Ogos sehingga 10 September 2022. Antara pertandingan yang dipertandingkan adalah Pertandingan Swafoto (Selfie), Pertandingan Swafoto Bersama (Wefie) dan Pertandingan Hiasan Bahagian. Perpustakaan Tengku Anis (PTA) telah menyertai dan mengambil bahagian bagi kesemua kategori pertandingan yang dipertandingkan.