Merdekakah kita? / Muriatul Khusmah Musa - Musa, Muriatul Khusmah (Academy of Language Studies, 2023)
Adakah kau rasa kita sudah merdeka? Jiwa kian kental, penuh cinta pada negara Adakah kau rasa bangsamu sudah menuju ke hadapan Gagah megah menjunjung kemerdekaan