Rindu / Muriatul Khusmah Musa - Musa, Muriatul Khusmah (Academy of Language Studies, 2023)
Lima belas tahun berlalu tanpamu Sepi itu masih terasa Parut itu masih belum sembuh, masih terluka Ada masa terasa seperti mahu berlari Mencari kembali memori lalu agar kau ada di situ