Lawatan ilmiah daripada Sekolah Maahad Syamsul Maarif (P) / Perpustakaan Tengku Anis - UiTM Kelantan, Perpustakaan Tengku Anis (PerpustakaanTengku Anis, 2022)
Lawatan ilmiah ini bertujuan untuk memberikan pendedahan kepada para pelajar mengenai program diploma yang ditawarkan di UiTM serta menambah pengetahuan pelajar mengenai beberapa program dan kursus yang ditawarkan sebagai persediaan untuk menyambung pengajian selepas tamat menduduki SPM.