Seminar bicara halal dan ‘hygiene’ / Perpustakaan Tengku Anis - UiTM Kelantan, Perpustakaan Tengku Anis (Perpustakaan Tengku Anis, 2022)
Perpustakaan Tengku Anis (PTA) dengan kerjasama Akademi Pengajian Islam Kontemporari (ACIS) UiTMCK telah menganjurkan Seminar Bicara Halal dan Hygiene secara fizikal dan juga atas talian yang bersiaran secara langsung melalui saluran YouTube rasmi PTA. Seminar ini bermula pada jam 8:00 pagi sehingga 4:00 petang yang bertempat di HRD(A) UiTMCK.