Forum santapan jiwa & iqra’: aku cinta Nabi / Perpustakaan Tengku Anis - UiTM Kelantan, Perpustakaan Tengku Anis (Perpustakaan Tengku Anis, 2023)
Perpustakaan Tengku Anis (PTA) telah menganjurkan Forum Santapan Jiwa & Iqra’: Aku Cinta Nabi yang diadakan secara hibrid bertempat di ruang Library Community Engagement (LCE) PTA dan secara siaran langsung di saluran YouTube rasmi UiTM Cawangan Kelantan. Forum ini bermula selama dua jam bermula pada 10:00 pagi sehingga 12.00 tengah hari.