Memoir kejayaan Pra Pendidikan Tinggi (PPT) UiTM Perak 2018-2021 / Muhammad Najmi Zulkefle, Nor Zarina Mohd Salim dan Aini Jaapar - Zulkefle, Muhammad Najmi; Mohd Salim, Nor Zarina; Jaapar, Aini (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2023)
Banyak kenangan pahit manis telah dilalui oleh Koordinator Pejabat Pra Pendidikan Tinggi (PPT)Universiti Teknologi MARA (UiTM) Kampus Seri Iskandar, Pn Nor Zarina binti Mohd Salim dalammembakar semangat anak-anak Pra Diploma untuk terus meniti kejayaan demi kejayaan. Cabaran terbesar adalah apabila beliau tidak dapat mendekati pelajar secara peribadi kesan dari pandemik yangmelanda negara seawal bulan Mac 2020. Sebagai seorang koordinator yang komited danbertanggungjawab serta mesra pelajar, beliau merangka pelbagai strategi bagi memastikan pelajar-pelajar terus dapat didekati.