Perak International Convention on Creative Industry 2023 (PICCI2023) 8 & 9 July 2023 / Asharaf Abdul Rahaman dan Mohd Khairulnizam Ramlie - Abdul Rahaman, Asharaf; Ramlie, Mohd Khairulnizam (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2023)
Universiti Teknologi MARA Cawangan Perak, dengan inisiatif Universiti-Industry Center (UiC) menjemputanda semua bersama-sama memeriahkan Perak International Convention on Creative Industry 2023 (PICCI2023) pada 8 & 9 Julai 2023.