UiTM Cawangan Perak laksana program khidmat masyarakat dan pemindahan teknologi solar/ Irwan Mohammad Ali - Mohammad Ali, Irwan (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2022)
27 Mac 2022 – Satu projek kerjasama pemindahan teknologi dan pemasangan sistem solar panel diantara Majlis Daerah Perak Tengah (MDPT), Kawasan Rukun Tetangga (KRT) Puncak Iskandar dan UiTMCawangan Perak telah berlangsung hari ini.