Bengkel penerbitan “Hand in Hand Inisiative For Publication” Jabatan Pengurusan Dan Perniagaan UiTM Cawangan Perak / Nor Zarina Mohd Salim, Siti Nur'amalina Syeddin dan Hafini Suhanan Ithnin - Mohd Salim, Nor Zarina; Syeddin, Siti Nur'amalina; Ithnin, Hafini Suhanan (Universiti Teknologi MARA, Perak, 2023)
Seri Iskandar, 1 April 2023- Bagi merealisasikan sasaran satu pensyarah satu penerbitan (correspondingauthor) bagi setiap staf akademik UiTM, Jabatan Pengurusan & Perniagaan UiTM Cawangan Perakdengan kolaborasi bersama Pejabat Jaringan Industri & Alumni telah menjalankan satu inisiatif bagimencapai Performance Index PI 050: Number of indexed publication Journal in Scopus/WoS/ERA.Bengkel penerbitan ini berlangsung selama 4 hari iaitu pada 2 hingga 3 Mac 2023 di Kampus Tapah dan 7hingga 8 Mac di Kampus Seri Iskandar yang melibatkan pensyarah Jabatan Pengurusan & Perniagaan dikedua-dua kampus terbabit.