Laporan Tahunan 2024 Perpustakaan Tun Abdul Razak, UiTM Cawangan Shah Alam - Mohamad, Nor Azwani; Wahed, Wan Nur Khalidah (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2024)
Sesungguhnya, Laporan tahunan ini sangat penting dan bermakna kerana ia membincangkan kemajuan dan pencapaian PTAR sepanjang tahun 2024. Laporan ini juga akan menjadi sumber rujukan dan panduan kepada semua pihak pada masa akan datang.