Tentang kamu / Sharifah Sarimah Syed Abdullah - Syed Abdullah, Sharifah Sarimah (Unit Penerbitan Dan Publisiti JSKM, 2023)
Fikirkan mengenai ini Kamu mampu mengharungi segalanya Ini kerana Walau gelora melanda Walau ombak membadai Yang telah membuatkan kamu rasa kesedihan dan kehilangan Walaupun semuanya mencetuskan huru hara Yang mana terpaksa ditanggung oleh kamu Ketahuilah oleh kamu Kamu masih disini Bersyukurlah kepada Allah swt Kerna kamu masih bertahan dan bernafas.