Program kemas santai / Sharifah Sarimah Syed Abdullah - Syed Abdullah, Sharifah Sarimah (Unit Penerbitan Dan Publisiti JSKM, 2023)
Program ini diadakan bertunjangkan tiga objektif utama iaitu mewujudkan kawasan tempat kerja yang lebih bersih, ceria dan harmonis. Keduanya, memupuk semangat kekitaan dan sikap bertanggungjawab staf jskm dalam menjadikan kawasan tempat kerja selesa dan kondusif.