GMeet oh GMeet / Jamal Othman - Othman, Jamal (Unit Penerbitan Dan Publisiti JSKM, 2023)
7:45 am, share links kat students 8:05 am, students baru ada seven 8:15 am, lecture starts walaupun student baru eleven Malaih nak tanya why late 8, what happen Nanti lecturer tension, pikiaq nak awai pension Reason bangun lewat buat assignment Berletiaq banyak pun buang karen Yang utama, attendance is already taken And lecture is already given Time nak habis kelas, dari 30 tinggal 8 students Keluar masuk GMeet sebab Internet problem intermittent Student mintak sir share video na, nak buat revision Itulah students kita yang brilliant