Sharp your eyes / Azlina Mohd Mydin, Wan Anisha Wan Mohammad and Rafizah Kechil - Mohd Mydin, Azlina; Wan Mohammad, Wan Anisha; Kechil, Rafizah (Unit Penerbitan Dan Publisiti JSKM, 2023)
Sharp your eyes adalah satu permainan untuk melatih kita untuk meneliti maklumat dengan terperici. Permainan ini juga melatih kita untuk pemikiran dan mata kita untuk lebih fokus.