AKNC 2021 Universiti Teknologi MARA (Johor): jaringan industri dan keusahawanan - UiTM, Cawangan Johor (Universiti Teknologi MARA, Johor, 2021)
UiTMCJ diterajui oleh Prof. Dr. Hj. Ismail bin Ahmad selaku Rektor UiTMCJ dibantu oleh Penolong Rektor yang menerajui Kampus Pasir Gudang dan Jawatankuasa Eksekutif Negeri (JKEN) yang sentiasa bersedia untuk menjadikan UiTMCJ sebuah universiti tempatan yang tersohor dalam bidang pengurusan dan teknologi berteraskan jaringan industri dan keusahawanan. UiTMCJ mengamalkan sistem pengurusan yang sistematik, dinamik dan efisien bagi mencapai segala objektif dan perancangan berkaitan pengurusan kampus. Bagi penilaian Anugerah Kualiti Naib Canselor (AKNC) 2021, Kepimpinan Kanan UiTMCJ telah memilih bidang tumpuan Jaringan Industri dan Keusahawanan.