Kursus “tips & tricks Microsoft 365” dalam tugasan pejabat harian / Perpustakaan Tengku Anis - UiTM Kelantan, Perpustakaan Tengku Anis (Perpustakaan Tengku Anis, 2022)
Perpustakaan Tengku Anis UiTM Cawangan Kelantan Kampus Machang telah menganjurkan Kursus “Tips & Tricks Microsoft 365” Dalam Tugasan Pejabat Harian secara atas talian menggunakan medium Cisco Webex pada 22 Mei 2022 (Ahad) bermula jam 9.30 pagi hingga12.00 tengahari kepada staf Perpustakaan Tengku Anis, UiTM Cawangan Kelantan serta dibuka kepada staf daripada cawangan lain. Objektif kursus ini adalah untuk meningkatkan kemahiran ICT dalam kalangan staf PUiTM Kelantan, meningkatkan ketampakan (visibility) UiTM Cawangan Kelantan khususnya Perpustakaan Tengku Anis (PTA) dalam usaha menambahbaik pengurusan pejabat serta mencipta keseragaman dalam menjalankan tugas mengikut peredaran teknologi seiring dengan perkhidmatan Perpustakaan Digital.