Bengkel aplikasi Microsoft 365 dalam tugasan pejabat harian / Perpustakaan Tengku Anis - UiTM Kelantan, Perpustakaan Tengku Anis (Perpustakaan Tengku Anis, 2022)
Pada 31 Mei 2022 (Selasa) yang lalu, Perpustakaan Tengku Anis (PTA) UiTM Cawangan Kelantan telah mengadakan Bengkel Aplikasi Microsoft 365 Dalam Tugasan Pejabat Harian bermula jam 10.00 pagi hingga 12.00 tengah hari bertempat di Bilik IT PTA yang melibatkan semua staf Perpustakaan Tengku Anis UiTM Cawangan Kelantan. Objektif bengkel ini adalah untuk meningkatkan kemahiran ICT dalam kalangan staf Perpustakaan Tengku Anis UiTM Kelantan serta meningkatkan ketampakan (visibility) UiTM Cawangan Kelantan khususnya Perpustakaan Tengku Anis (PTA) dalam usaha menambahbaik pengurusan pejabat.