AKNC 2021 Pusat Asasi UiTM : pengurusan dan pembangunan pelajar - UiTM, Pusat Asasi (Universiti Teknologi MARA (UiTM), 2021)
Laporan AKNC 2021 kali ini tertumpu kepada pembangunan pelajar sepanjang tahun 2019 dan 2020. Dalam melaksanakan inisiatif strategik yang berkaitan dengan pembangunan pelajar, pelbagai program telah dijalankan sepanjang tahun 2019 dan 2020. Walaupun mengalami kekangan disebabkan pandemik COVID-19 dalam tahun 2020, usaha untuk melaksanakan pembangunan pelajar tetap diteruskan.