Aspirasi: Hijabs by Hanami: Jenama Tudung Muslimah di Malaysia / Hafisah Yaakob ... [et al.] - Yaakob, Hafisah; Mohamad, Wan Normila; Mohamad Rusli, Nurhanani Aflizan; Mohd Mahyideen, Jamilah (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2023)
Seiring peredaran masa, perkembangan dunia fesyen juga turut berubah. Tidak terkecuali trend bertudung buat muslimah berhijab. ASPIRASI pada kali ini menyingkap sebuah pengalaman yang menarik mengenai Puan Siti Zaleha Hamzah (37 tahun), usahawan tudung yang berjaya dan merupakan pemilik jenama tudung Hijabs by Hanami di Malaysia. Hijabs by Hanami merupakan produk tudung Muslimah yang menawarkan kualiti tudung yang premium dengan perincian yang unik pada harga yang berpatutan.