Laporan bengkel persediaan pelaksanaan Program Sarjana Muda Pengajian Sains Maklumat, Pusat Pengajian Sains Maklumat, Kolej Pengkomputeran, Informatik dan Media / Ahmad Azman Mohamad Ramli, Noor Faraliza Samsudin and Mohd Faizal Mohd Ramsi - Mohamad Ramli, Ahmad Azman; Samsudin, Noor Faraliza; Mohd Ramsi, Mohd Faizal (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2023)
Pada tarikh 9 Mac 2023 hingga 10 Mac 2022, hari Khamis hingga Jumaat, bermula daripada jam 9 pagi hingga 5 petang, seramai 11 orang pensyarah daripada Pengajian Sains Maklumat, Kolej Pengkomputeran, Informatik dan Media, Universiti Teknologi MARA Cawangan Negeri Sembilan, Kampus Rembau dengan diketuai oleh Puan Noor Faraliza Binti Samsudin (Ketua Pusat Pengajian) telah menghadiri Bengkel Persediaan Pelaksanaan Program Sarjana Muda Pengajian Sains Maklumat, Pusat Pengajian Sains Maklumat, Kolej Pengkomputeran, Informatik dan Media di Dewan Seminar Pusat Pengajian Sains Maklumat, Kampus Puncak Perdana, Shah Alam, Selangor. Bengkel selama dua hari ini dianjurkan oleh Pusat Pengajian Sains Maklumat, Kolej Pengkomputeran, Informatik dan Media, UiTM Cawangan Negeri Selangor Kampus Puncak Perdana, Shah Alam, Selangor. Pensyarah-pensyarah daripada kampus lain yang turut hadir dalam bengkel ini adalah daripada Kampus Merbok, Kedah seramai 14 orang, Kampus Segamat, Johor seramai 11 orang dan Kampus Machang, Kelantan seramai 17 orang.