Transkrip wawancara bersama Tuan Eyo Hock Seng Tok Dalang wayang kulit / Amiruddin Mohd Nor and Mohd Faizul Amin Sohaimin - Mohd Nor, Amiruddin; Sohaimin, Mohd Faizul Amin (Universiti Teknologi MARA, Kelantan, 2014)
Temubual ini mengandungi temubual bersama Tuan Eyo Hock Seng mengenai kerjaya beliau sebagai Tok Dalang wayang kulit. Beliau juga lebih mesra dikenali dengan panggilan Pak Chu Transkrip temubual ini dijalankan di perkarangan rumah Tuan Eyo Hock Seng di Kampung Pasir Parit, Pasir Mas, Kelantan pada 24 April 2014 bermula pada jam 2.00 petang sehingga jam 4.00 petang. Beliau merupakan tokoh yang terlibat dalam wayang kulit dengan penuh komited dan konsisten dari awal pembabitan. Temubual ini menumpukan pada pengalaman beliau sepanjang pembabitan di dalam seni wayang kulit.