Transkrip wawancara bersama Dato' Dr Haji Zainuddin bin Haji Ibrahim Mantan Setiausaha Kerajaan Negeri Kelantan / Siti Nurdiana Mohd Amin and Nurul Hafizah Hassan - Mohd Amin, Siti Nurdiana; Hassan, Nurul Hafizah (Universiti Teknologi MARA, Kelantan, 2016)
Temubual ini adalah diantara kami dengan Dato' Dr Hj Zainuddin Bin Hj Ibrahim iaitu mantan Setiausaha Kerajaan Negeri Kelantan. Wawancara ini dijalankan di rumah beliau di Villa Taman Guru, Kelantan. Sesi wawancara ini telah dijalankan pada hari Isnin, 2 November pada pukul 11 pagi. Temubual ini berkisar tentang latar belakang Dato' Dr Hj Zainuddin dan pengalaman beliau semasa berkhidmat sebagai Setiausaha Kerajaan Negeri Kelantan. Ketika temuramah ini berlangsung kami dapat mengetahui serba sedikit tentang dasar-dasar baru yang beliau gubal semasa berkhidmat di Setiausaha Kerajaan Negeri Kelantan. Disamping itu juga, temuramah ini dapat memberi serba sedikit gambaran tentang pengalaman yang beliau lalui semasa berkhidmat disitu.