Forum pendidikan sempena kempen bulan galakan membaca peringkat negeri Kelantan: pengurusan PSS pasca covid-19 / Perpustakaan Tengku Anis - UiTM Kelantan, Perpustakaan Tengku Anis (Perpustakaan Tengku Anis (PTA), 2022)
Perpustakaan Tengku Anis (PTA) UiTM Cawangan Kelantan dengan kerjasama Sektor Sumber Pendidikan (SSTP), Jabatan Pendidikan Negeri Kelantan telah menganjurkan Forum Pendidikan sempena Kempen Bulan Galakan Membaca Peringkat Negeri Kelantan yang bertajuk Pengurusan PSS Pasca Covid-19 pada 25 Mei 2022 (Rabu) bermula jam 10.00 pagi hingga 11.00 pagi. Forum ini berlintas langsung dari Dewan Anjung Bestari SMK Jeli dan juga saluran YouTube PTA.