Pameran maya: your 2023 Ramadan journal / Perpustakaan Tengku Anis - UiTM Kelantan, Perpustakaan Tengku Anis (Perpustakaan Tengku Anis (PTA), 2023)
Sempena ramadan 1444H yang bakal tiba, Perpustakaan Tengku Anis UiTM Cawangan Kelantan Kampus Machang telah menyediakan pameran maya yang bertajuk "Your 2023 Ramadan Journal". Jangan lupa klik dan muat turun "your ramadan checklist' yang telah disediakan untuk tuan/puan amalkan sepanjang bulan ramadan. Marilah kita sama-sama menghidupkan Ramadan pada tahun ini dengan amal ibadah supaya Ramadan kita kali ini lebih baik daripada yang sebelumnya.