Pameran maya: disini memori tercipta Mantan Rektor UiTMCK / Perpustakaan Tengku Anis - UiTM Kelantan, Perpustakaan Tengku Anis (Perpustakaan Tengku Anis (PTA), 2022)
Seluruh warga PTA mengucapkan ribuan terima kasih di atas segala bakti YBhg. Prof. Madya Dr. Zulkifli Mohamed sepanjang bertugas sebagai Rektor UiTMCK. Sentiasa menyokong dan menaung aktiviti dan perkhidmatan yang disediakan oleh Perpustakaan kepada semua warga UiTMCK. Pameran maya ini disediakan oleh PTA untuk mengimbas memori yang dicipta sepanjang YBhg. Prof. Madya Dr. Zulkifli Mohamed sebagai Rektor UiTMCK.