AKNC 2021 Fakulti Kejuruteraan Elektrik : pengurusan dan pembangunan pelajar - UiTM, Fakulti Kejuruteraan Elektrik (Universiti Teknologi MARA (UiTM), 2021)
Unit Hal Ehwal Pelajar Fakulti Kejuruteraan Elektrik (HEP-FKE) yang diterajui oleh Dekan (Prof. Madya Ir. Ts. Dr. Juliana Johari, Ceng.) dan dibantu oleh Timbalan Dekan HEP (Prof. Madya Ts. Dr. Azlina Idris, Ceng.) sentiasa peka terhadap pembangunan, kemudahan, kebajikan, kepimpinan dan pengurusan pelajar dari semasa ke semasa. Oleh itu, bagi melicinkan urusan pentadbiran, HEP-FKE telah membahagikan tugas berkaitan dengan urusan pelajar kepada beberapa unit iaitu unit pentadbiran HEP, unit pengurusan dan pembangunan pelajar, unit kepimpinan pelajar, unit pengurusan dan kebajikan pelajar, dan unit pengurusan tabung Amanah pelajar.