Transkrip wawancara bersama Puan Mastura binti Ibrahim / Nabilah Aqmar Razali ... [et al.] - Razali, Nabilah Aqmar; Ibrahim, Nor Amira; Harisi, Nur Hazira Nadira (Universiti Teknologi MARA, Kelantan, 2018)
Temubual ini adalah di antara pelajar bersama tokoh usahawan iaitu Puan Mastura Binti Ibrahim mengenai makanan tradisional di Kelantan iaitu Nasi Kak Wook. Transkrip temubual ini dijalankan di Restoran Nasi Kak Wook, Jalan Telipot, Kota Bharu, Kelantan pada hart Jumaat, 4 Mei 2018 bermula jam 11:00 pagi. Puan Mastura Binti Ibrahim merupakan salah seorang anak allahyarhamah Mek Wook Bin Hasan iaitu pengasas Nasi Kak Wook yang sebenar. Puan Mastura adalah anak keempat yang meneruskan legasi pemiagaan Nasi Kak Wook ini dan temubual ini juga menyentuh serba sedikit mengenai latar belakang Puan Mastura Binti Ibrahim dan juga salasilah keluarganya serta asal usul makanan tersebut. Ketika temuramah ini berlangsung, kami dapat mengetahui banyak maklumat berkaitan Nasi Kak Woak. Antarannya, asal usul Nasi Kak Wook serta pengalaman dan cabaran sepanjang Puan Mastura Binti Ibrahim mengusahakan perniagaan Nasi Kak Wook. Puan Mastura Bin Ibrahim mengusahakan perniagaan Nasi Kak Wook. Puan Mastura Binti juga ada memberikan serta sedikit harapan, pendapat, pandangan dan nasihat beliau.