Transkrip wawancara bersama Che Zaharah binti Che Ahmad / Muhammad Syafiq Zul Hadim and Muhammad Irfan Abd Munir - Zul Hadim, Muhammad Syafiq; Abd Munir, Muhammad Irfan (Universiti Teknologi MARA, Kelantan, 2018)
Temubual ini mengandungi temubual bersama Puan Che Zaharah binti Che Ahmad mengenai perusahaan beliau dalam membuat ketupat palas. Transkrip temubual ini dijalankan di kediaman beliau di batu 23, Machang Kelantan. Sesi wawacara ini telah dilakukan pada 23 Mei 2018 tepat jam 10.00 malam dan tamat pada pukul 12.00 tengah malam. Puan Che Zaharah binti Che Ahmad merupakan seorang pengusaha ketupat palas yang tersohor di daerah Machang, Kelantan. Beliau merupakan pengusaha ketupat palas yang berpengalaman selama 20 tahun. Beliau telah banyak mendapat tempahan daripada seluruh rakyat Malaysia. Mempunyai kelebihan membuat ketupat yang sedap, ketupat beliau juga telah mendapat tempat di hati penduduk Sabah, Serawak dan Labuan. Dengan semangat beliau yang begitu jatuh telah membuatkan kami untuk mengenali beliau dengan lebih mendalam lagi.