Program Mangrove Planting sempena Kempen Penghijauan Malaysia / Rosnani Nazri - Nazri, Rosnani (Unit Komunikasi Korporat, UiTM Cawangan Perlis, 2022)
Pada tarikh 29 Mei 2022 bersamaan hari Ahad telah berlangsungnya Program ‘Mangrove Planting’ bersempena Kempen Penghijauan Malaysia di Pulau Ketam Kuala Perlis, Perlis yang dijayakan oleh pakar dari Trash Hero Perlis, UiTM Perlis Nature Club dengan kerjasama Jabatan Perhutanan Negeri Perlis serta komuniti setempat