BME505 : Development of interactive media / Academy of Language Studies - UiTM, Academy of Language Studies (Universiti Teknologi MARA (UiTM), 2018)
Kursus ini bertujuan untuk memperkenalkan dan menyediakan pelajar dengan segala kemahiran menghasilkan aplikasi media interaktif. Pelajar diberi pendedahan untuk mengenal pasti, memilih dan mengaplikasi kepelbagaian alat peranti dan perisian komputer. Kemahiran ini dapat melengkapkan pelajar untuk mereka bentuk dan menghasilkan projek media interaktif yang mantap.