BBM422 : Principles of translation / Academy of Language Studies - UiTM, Academy of Language Studies (Universiti Teknologi MARA (UiTM), 2017)
Pengenalan kepada teori penterjemahan serta menguasai kemahiran menterjemah teks umum dan teks bidang pengkhususan pelajar.