Webinar perkembangan bakat sukan di Malaysia: Fakulti Sains Sukan dan Rekreasi (FSR) / Rozella Ab Razak, Maisarah Mohd Saleh and Mohd Azharul Azemi - Ab Razak, Rozella; Mohd Saleh, Maisarah; Azemi, Mohd Azharul (2022)
Pada 8 Disember 2022, satu sesi webinar bertajuk “Talent Development in Malaysia” telah diadakan selama dua jam bermula jam 10.00 pagi hingga jam 12.00 tengah hari menerusi platform CISCO WEBEX. Program webinar ini telah berjaya dianjurkan hasil daripada kolaborasi pengajaran bagi subjek “Motor Learning and Control” (SPS 585), Fakulti Sains Sukan dan Rekreasi yang terdiri dari pelbagai cawangan antaranya Perlis, Shah Alam, Sarawak, Negeri Sembilan dan Pahang.