Publish And Flourish: Fyp To Journal Publication / Norha Abdul Hadi - Abdul Hadi, Norha (2021)
ARAU, 29 dan 30 September 2021- Fakulti Sains Gunaan (FSG), UiTM Cawangan Perlis dengan Kerjasama PJIMA telah mengadakan program bertajuk “Publish And Flourish: FYP To Journal Publication” secara atas talian melalui aplikasi Google Meet.