Program Pra Pendidikan Tinggi (PPT) Bengkel ‘Teens Talk’ / Dr. Wan Zuraida Wan Mohd Zain and Zulkifli Mansor - Wan Mohd Zain, Wan Zuraida (2021)
Program Teens Talk Siri 2 bertarikh 13 Januari 2021 bertempat di LT5, UiTM Cawangan Perlis telah berjalan dengan jayanya. Penglibatan & Pengisian Program oleh Pn Hjh Rozainun Mahmod selaku Ketua Unit Kerjaya & Kaunseling dalam Slot 1: Ceramah Kesihatan Mental : Realiti vs Persepsi, Cik Nur Izzati binti Abdul Ghafar (Kaunselor Pelatih UMT) sebagai Fasilitator dan Cik Nur Aqilah binti Ismail ( Kaunselor Pelatih UMT sebagai Fasilitator (Slot 2: Rumah Kaca) .