Majlis Raya Persatuan GEOMASS / Dr Fazly Amri Mohd - Mohd, Fazly Amri, Dr. (2023)
18 Mei 2023 – Sambutan Raya Persatuan GEOMASS 2022 telah berjaya diadakan di Dewan Seri Semarak, UiTM Cawangan Perlis pada hari Khamis, malam tadi.