Lawatan dan taklimat Penolong Naib Canselor KAB, Professor TPr Dr. Jamalunlaili Abdullah bersama barisan Pensyarah Sains Ukur dan Geomatik, Kolej Pengajian Alam Bina, UiTM Cawangan Perlis / Fazly Amri Mohd, Noorfatekah Talib and Rohayu Haron Narashid - Mohd, Fazly Amri; Talib, Noorfatekah; Haron Narashid, Rohayu (2023)
21 Februari 2023 (Jam 3 – 5 petang): Kolej Pengajian Alam Bina (KAB) UiTM Cawangan Perlis telah menerima lawatan singkat oleh YBhg Penolong Naib Canselor KAB, Professor TPr Dr. Jamalunlaili Abdullah. Perjumpaan dan taklimat oleh YBhg Prof telah berlangsung di Bilik Mesyuarat HEA (AlFarabi I).