Kolaborasi Kolej Pengajian Alam Bina (KAB), UiTM Cawangan Perlis dan Institut Teknologi Nasional Malang (ITNM), Indonesia / Dr Fazly Amri Mohd - Mohd, Fazly Amri (2023)
30 Mei 2023- Satu mesyuarat kolaborasi (MoU) antara Kolej Pengajian Alam Bina (KAB), UiTM Cawangan Perlis dan Institut Teknologi Nasional Malang (ITNM), Indonesia telah di adakan secara atas talian. Mesyuarat membincangkan tentang potensi kolaborasi antara kedua-dua pihak. Hadir sama dalam mesyuarat tersebut, Ketua Pusat Pengajian KAB, Sr Dr Rohayu Haron Narashid, Sr Ashnita Rahim (Koordinator Program), Dr Fazly Amri Mohd selaku Moderator mesyuarat, Sr Norshahrizan Md Hashim dan Noorrazwani Mohd Razi.