Jemputan sesi Webinar Women In Search Of Excellence (WISE) / Nur Syazwani Halim - Halim, Nur Syazwani (2022)
Universiti Teknologi MARA Cawangan Perlis dengan kerjasama Yayasan Tuanku Fauziah dan Unit Perkhidmatan OKU UiTM akan menganjurkan Webinar Women in Search of Excellence (WISE). Pengisian program ini merangkumi sesi webinar yang akan disampaikan oleh 6 panel jemputan yang berpengalaman dalam bidang sukan.