E-Majlis Menandatangani Memorandum Persefahaman (Mou) antara UiTM dan Ancom Crop Sdn Bhd, Kismec dan Little Hiccups / Muhamad Naiman Sarip - Sarip, Muhamad Naiman (2020)
Universiti Teknologi Mara (UiTM) Cawangan Perlis telah menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) bersama tiga (3) organisasi hari ini iaitu ANCOM Crop Care Sdn Bhd, Kedah Industrial Skills & Management Development Centre (KISMEC) & Little Hiccups yang bersiaran secara live melalui aplikasi Facebook Live Bahagian Penyelidikan, Jaringan Industri, Masyarakat dan Alumni, Universiti Teknologi MARA (UiTM) Cawangan Perlis.