'HEA Ride For Health’ – UiTM Cawangan Perlis / Rosma Malini Md Aus - Md Aus, Rosma Malini (2022)
4 Januari 2022 (Jumaat)- Bahagian Hal Ehwal Akademik UiTM Cawangan Perlis telah mengadakan aktiviti riadah bertemakan “HEA Ride For Health”. Program bermula dari jam 8.00 pag hingga 10.00pagi bermula di Bangunan HEA dengan disertai oleh Ketua Pusat Pengajian, Koordinator Program dan Kakitangan Pejabat Hal Ehwal Akademik sendiri dengan diketuai oleh Timbalan Rektor Hal EhwalAkademik iaitu Prof. Dr. Mohd Azlan Mohd Ishak.