Program kursus sayangi hutan: kenali pencipta melalui alam / Rosnani Nazri - Nazri, Rosnani (Unit Komunikasi Korporat, UiTM Cawangan Perlis, 2022)
Pada 13 hingga 14 Julai 2022 Jabatan Perhutanan Negeri Perlis telah menganjurkan Program Kursus Sayangi Hutan: Kenali Pencipta Melalui Alam di Kompleks Ekopelancongan Taman Negeri Perlis. Program ini telah berlangsung dengan penglibatan Pelajar Universiti Malaysia Perlis (UniMAP),Kelab Mendaki & Kembara - Hikers Perlis, Perlis Climbers, Trash Hero Perlis dan Jabatan Perlindungan Hidupan Liar & Taman Negara (PERHILITAN) Negeri Perlis di bawah anjuran Jabatan Perhutanan Negeri Perlis.