Program Jelajah Agenda Nasional Malaysia Sihat (ANMS) Negeri Perlis / Rosnani Nazri - Nazri, Rosnani (Unit Komunikasi Korporat, UiTM Cawangan Perlis, 2022)
Pada 26 Jun 2022 bersamaan hari Ahad, Trash Hero Perlis dengan kerjasama Jabatan Belia dan Sukan Negeri Perlis telah menganjurkan program FRESH2FIT siri 3 Peringkat Negeri Perlis di Dataran Dato’ Sheikh Ahmad, Kangar, Perlis.