Program FRESH2FIT Siri 2 Peringkat Negeri Perlis 2022 @ Masjid Al Hussain, Kuala Perlis / Rosnani Nazri - Nazri, Rosnani (Unit Komunikasi Korporat, UiTM Cawangan Perlis, 2022)
Ahad 19 Jun 2022, bertempat di Masjid Al Hussain, Kuala Perlis, Perlis telah berlangsung Program FRESH2FIT siri 2 Peringkat Negeri Perlis 2022 anjuran Jabatan Belia Dan Sukan Negeri Perlis, UNIMAP, UITM Perlis, Jabatan Alam Sekitar, Trash Hero Perlis. Program ini menyasarkan para pelajar UNIMAP, UiTM dan komuniti setempat untuk menjayakan program tersebut