Program 10 Ribu Langkah “Walk For Life” / Rosnani Nazri - Nazri, Rosnani (Unit Komunikasi Korporat, UiTM Cawangan Perlis, 2022)
Jumaat bersamaan 24 Jun 2022 Unit Kesihatan UiTM Perlis telah menganjurkan Program 10 Ribu Langkah “Walk For Life” di UiTM Cawangan Perlis dengan kerjasama UiTM Green Centre, Jabatan Belia Dan Sukan Negeri Perlis. Para pelajar, staf UiTM perlis dan komuniti setempat turut menyertai program tersebut, Masyarakat, Keusahawanan dan Alumni (PJIM&A) UiTM Cawangan Perlis, Kampus Arau