Program FRESH2FIT Siri 1 Peringkat Negeri Perlis 2022 and Gunung Medan Community Cleanup / Rosnani Nazri - Nazri, Rosnani (Unit Komunikasi Korporat, UiTM Cawangan Perlis, 2022)
Pada tarikh 11 Jun 2022 Program FRESH2FIT siri 1 peringkat negeri Perlis 2022 dan Program Gunung Medan Community Cleanup anjuran Jabatan Belia dan Sukan Negeri Perlis telah berlangsung di Gunung Medan, Utan Aji, Perlis